Switch To Mobile Version

Koffie & croissants bij Wijs West

Een paar weekjes geleden ontdekte ik Wijs West: een kinderkleding- en speelgoedwinkel in Amsterdam-West. In de Bilderdijkstraat om precies te zijn. Niet alleen kleding en speelgoed hoor, je kan er ook koffie drinken, croissantjes naar binnen werken en je kroost inschrijven voor een peuteryoga-lesje. Dat laatste heb ik nog niet geprobeerd, maar het klinkt al te leuk, niet?

DOOR JAMIE LI

Handig aan Wijs West, is dat jij lekker je broodje opeet en/of bijkletst met een vriendin, terwijl de kiddo’s zich prima vermaken in een uitgebreide speelhoek. Ook kan je er prima je baby’tje verschonen. Helemaal kids proof dus, Wijs West.

wijs west 07
wijs west 09
wijs west 05
wijs west 02
wijs west 03
View all

Wijs West
Bilderdijkstraat 62
www.wijswest.nl

3 reacties tot nu toe

  • At last some raaiontlity in our little debate.

    Comment door Anonymous, April 5, 2017 om 1:41 am
  • You know that I walk my dogs daily & workout regularly..it's just FOR ME because I enjoy it & what it does for me along with how it makes me look and feel. However, when I began Tai Chi, it was for other reasons. Now, I've found that the addition of Tai Chi has given me as much physically as mentally!!…:)JP

    Comment door Anonymous, May 8, 2017 om 3:33 pm
  • I love the picture and the explanation. Who knew pigs really do build straw houses?I’d love to see pictures of your three boars in one post so we can tell them apart. The pigs we’re raising (Spamela Anderson and Hammy Faye Bakker) are Berkshire crosses, as were our first two. I have no idea what they’re crossed with, but our butcher really liked their pork so we figured we’d found a good thing and bought them from the same man.

    Comment door Anonymous, May 17, 2017 om 2:37 pm

Plaats een reactie