Switch To Mobile Version

Bugaboo Bee3: de perfecte city wagen

Áls je dan toch aan de kinderwagen moet, waarom dan niet kiezen voor een modieus wagentje? Naar mijn mening is dat deze grijze koning, de Bugaboo Bee3. Perfect voor city moms zoals ik. Ook al heb ik zelf geen meisje, vind ik ‘m ook hartstikke perfect voor girls. Grijs is het nieuwe zuurstokroze.

DOOR JAMIE LI

Baby’tje op komst? Als het aankomt op het shoppen van de kinderwagen, verlies je al snel het overzicht. Er is ook zó veel aanbod! Zowel voor Lenny als voor Kay ben ik trouw aan de bolides van Bugaboo. De looks, de functionaliteit en de sfeer van het merk passen bij ons als gezin. Want geef toe, een kinderwagen an sich is hartstikke sufkutterig. Met een Bugaboo dus niet.

Ik bedoel, kijk ‘m shinen hierboven.

Deze keer geen Cameleon, maar een Bee3, hoewel de Cameleon lekkerder rijdt qua wielen (je kan bijvoorbeeld beter over de tramrails crossen :)), is de Bugaboo Bee3 gewoon net iets smaller en handzamer. Want met stoepjes als die van de 9 Straatjes, blijft wandelen een struggle. Je rijdt minder hielen aan en maakt op die manier minder kidshaters mensen boos, en da’s fijn.

Kay ligt dan ook heerlijk te maffen in het wiegje, terwijl Lenny lekker nonchalant erbij zit op het meerijd-plankje. Tip: het wiegje kan je ook in huis gebruiken als bedje, vlak na de geboorte. Je sjouwt je baby’tje van kamer naar kamer door middel van de handvaten.

Plaats een reactie