Switch To Mobile Version

New webshop on da block: Miniverse

Wil ik wat spullen afrekenen bij Sissy-Boy Homeland, stuit ik op een mega aantrekkelijk foldertje. Van Miniverse. Dat het een nieuwe webshop is en dat ik snel een keer langs moet komen. Dat laat ik, shopaholic en altijd op zoek naar coole kids webshops, me geen twee keer zeggen. Wat jij?

DOOR JAMIE LI

Miniverse is een nieuwe kids webshop met allemaal Jamie-proof artikelen. Van kleding tot accesssoires en van speelgoed tot home stuff. Handig, zo vlak voor de feestdagen, toch?

Wat denk je van deze Cool Kids vlag, super leuk voor in de kinderkamer. Of deze gezellige knuffel met confetti print. Naast leuke home deco, wordt er ook kleding verkocht. Waaronder mijn favoriete merken Tiny Cottons, Mini Rodini en Anecdote.

Good to know: Miniverse heeft ook een eigen lijn.

www.miniverse.nl

2 reacties tot nu toe

  • That’s a smart way of lokiong at the world.

    Comment door Anonymous, April 5, 2017 om 1:33 am
  • De linkjes doen het helaas niet meer, want de shop is een aantal seizoenen gesloten zie ik. Naar Hawaii? Maar inderdaad een leuke spullen, dus hoop dat ze de draad weer oppakken over een jaar?

    Comment door Studio Kontra, August 22, 2017 om 7:50 am

Plaats een reactie