Switch To Mobile Version

Tip: Hippe geboortekaartjes

Ik krijg heel vaak de vraag waar ik mijn geboortekaartjes voor Kay heb besteld. Ga ik nú verklappen!

DOOR JAMIE LI

Deze keer wilde ik wat anders, iets wat écht van Kay is, dat niemand anders heeft. En aangezien ik dol ben op illustraties ging ik op zoek naar lieve doch stoere exemplaren die me aanspraken. Ik zocht wat voorbeelden bij elkaar en vroeg illustratrice Ila Dani of ze er wat mee kon. De wens? Een konijn op een fiets met een gestreept truitje. Vond ik enig. Requilia (Ila Dani) maakte precies wat ik voor ogen had!

Vervolgens heb ik samples aangevraagd bij Hippe Geboortekaartjes en een ontwerp gemaakt in Photoshop. Viel me op dat ze er een goede drukkwaliteit bieden en mooi papier. Daarnaast chique enveloppen! Ik koos voor stevig oud-Hollands papier en een navy enveloppe. Immers, bij Hippe Geboortekaartjes kan je je eigen ontwerp aanleveren. Ben je niet zo van de eigen ontwerpjes? Gelukkig zijn er genoeg sjablonen en kant-en-klare designs.

Tip: altijd eerst even een test exemplaar op laten sturen! Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat er nog twee foutjes in zaten en dat ik zwart wit toch echt te saai vond. Daarna toch besloten de trui van het konijntje bordeaux rood te kleuren.

www.hippe-geboortekaartjes.nl

1 reactie tot nu toe

  • Geweldig kaartje! Helaas hoef ik er zelf geen gebruik meer van te maken, want er komt geen derde hier… Zou het er bijna voor doen.

    Comment door Carlijn, February 16, 2016 om 1:43 pm

Plaats een reactie