Switch To Mobile Version

Tip: (web)shop Wolf & Wolkje

Pas aan het einde van het laatste trimester van m’n zwangerschap kreeg ik zin om aan de kinderkamer te beginnen. Dat betekent: honderd moodboards op Pinterest en nachten lang doorhalen, pinnend. Eenmaal in het stylingproces stuitte ik op Wolf en Wolkje. Oh my god, ik wil nog steeds alles hebben.

DOOR JAMIE LI

Ik raak er maar niet uit geshopt: kussens, knuffels, posters, ik wil het allemaal. Hebberiger kan bijna niet. Vooral de knuffels van Donna Wilson prijken nog altijd op m’n Wolf & Wolkje-wishlist.

Dus, op zoek naar een paar parels voor de kinderkamer? Wolf en Wolkje is je beste vriend. Werkelijk waar. Zelf scoorde ik er bijvoorbeeld een wolkjes-kussen van Kokoko. Deze om precies te zijn.

Ben zelfs zó obsessed met Wolf & Wolkje, dat ik er speciaal voor naar Antwerpen wil. Daar zit namelijk het hoofdkwartier, de live winkel. Maar ergens ook weer niet, want de pakketjes die je thuis ontvangt zijn ééénig ingepakt.

Kijk op www.wolfenwolkje.be of ga een keer langs: Hertoginstraat 2A, 2018 Antwerpen, België.

1 reactie tot nu toe

  • Oh jee.. daar gaat m’n geld..
    Wat een fijne webshop!

    Comment door Anne, January 22, 2016 om 8:52 pm

Plaats een reactie