Switch To Mobile Version

Reviewed: Pampers Easy Up broekjes

Als redacteur word ik gebombardeerd met producten om te proberen. Ik kom helaas niet aan alles toe, maar wanneer er een product of dienst uitspringt of goed bevalt, deel ik dat graag met jullie. De Easy Up broekjes van Pampers bijvoorbeeld.

DOOR JAMIE LI

Al een tijdje wil ik de broekjes van Pampers proberen, omdat ze er zo ‘easy’ uit zien, maar Lenny was er steeds nog een beetje te klein voor. Maar, nu hij bijna 2 wordt en doordat we een zonvakantie hadden geboekt naar Portugal, kon ik ze eindelijk eens proberen. Op vakantie hebben kindjes namelijk weinig aan, hebben ze het warm en zien ze allerlei mooie dingen om zich geen. Geen zin dus om te blijven liggen voor een schone luier- sessie. Maar ‘even stappen’ in een broekje vond Lenny hartstikke spannend en gezellig.

Dat is één voordeel van de broekjes: vooral op vakantie zijn ze tijdbesparend. Verschonen kan bij Lenny namelijk soms echt een struggle zijn. Hij heeft er geen zin in en doet er alles aan om zo snel mogelijk weg te komen. Doordat hij het broekje spannend vindt – en waarschijnlijk ook door de Dora plaatjes erop! – werkt hij lekker mee. Ook fijn: de broekjes voelen voor je kindje echt aan als een onderbroekje en niet als een zware, volle luier. Daarnaast houdt een Easy Up broekje je kindje tot twaalf uur lang droog. Handig bij warm weer en vakantie dus, maar ook wanneer je eenmaal begint met het zindelijk maken van de kleine. Want doordat-ie een licht ‘broekje’ aan mag in plaats van een aanwezige luier, zal je kindje zich sneller stoer, zelfverzekerd en vrij voelen. Maar in dat stadium zijn we nog (lang?) niet, dus voor nu is het Easy Up’s met warm weer en de Pampers Active Fit luiers voor de andere dagen.

Welke luiers zijn jouw favoriet?

(spon)

Plaats een reactie