Kids room ideas: luiers opbergen

Hoe leuk de figuurtjes erop ook zijn, luiers zijn niet de meest modieuze objecten. Daarom hier dé manieren om ze stylish op te bergen.

DOOR JAMIE LI

1. Kubus aan de muur
Tegenwoordig heb je de leukste kubusjes voor aan de muur waarin je allerlei eyecatchers kan etaleren. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Wel of geen gekleurde (pastel) binnenkant, wit, hout, kunststof enzovoorts. Dit is precies de optie waar wij voor zijn gegaan (zie onderstaande afbeelding, Lenny’s kamer). Gelukkig zijn de Active Fit luiers van Pampers dankzij de figuurtjes al leuk om te zien en passen ze precies in de rechthoekige kubus die we scoorden bij de Praxis. De truc is om juist zoiets ‘normaals’ als luiers te combineren met coole objecten. Denk aan een leuk boek, mooi flesje, beeldje of knuffel.

2. Opbergmand
Er zijn zó veel leuke opbergmanden, dat het bijna moeilijk is om er één te kiezen. Leuk: wissel wat af! Houd de kinderkamer gezellig door te spelen met verschillende (dieren)prints. Je kunt bijvoorbeeld een klein mandje op de commode leggen waarin je je luiers perfect kunt opbergen en een wat groter mandje naast de commode leggen voor dekentjes of kussens. Bij H&M Home online vind je de leukste opbergmandjes.

3. Wand organizer
Heb je een kleine commode? Dan is een wand organizer de perfecte oplossing. Behalve je luiers etaleer je er ook mooie dingen in zoals fotogenieke doekjes, knuffels, speeltjes, crèmepjes en boekjes. Nadeel is wel dat je bij een (te) kleine wand organizer vaak je luiers bij zal moeten vullen.

Welke luiers?
Hoe je ze leuk kunt opbergen weet je nu, maar welke luiers zijn het bester voor je kindje? Vooral toen Lenny net geboren was heb ik wat af getest met verschillende merken. Uiteindelijk zijn de Active Fit luiers van Pampers het beste bevallen. Bij andere merken merkte ik dat ze bijvoorbeeld niet goed absorbeerden, dat de randjes de (fragiele!) huid van de kleine irriteerden of dat alles ernaast liep. Pampers mag dan wat duurder zijn, maar kwaliteit staat voorop. Bovendien zijn er elke maand wel te gekke kortingsacties bij winkels zoals Kruidvat, Etos (babyzegels!) en Albert Heijn.

Plaats een reactie


* = (verplicht)