Switch To Mobile Version

Weekend guide: Sissy-Boy Playground

Zoek je een planning om de week lekker af te sluiten? Sissy-Boy organiseert een kids event in hartje Eindhoven. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen los tijdens het drie-daagse Sissy Boy Playground evenement dat plaatsvindt van 7 tot en met 9 mei 2015.

DOOR JAMIE LI

Van kussens tot grote schuimblokken en van kleding tot opbergdozen: kinderen mogen alles gebruiken wat ze maar willen om zelf de ultieme speelplaats te creëren. Daarnaast worden er diverse work-shops georganiseerd zoals theedoeken bestempelen, glas in lood raamstickers maken en je eigen voorleesboek schrijven. Voor de papa’s en mama’s is er een lekker koffiehoekje.

En dan nog dit: naast 15% korting op de gehele kindercollectie kun je elke dag graaien in de grabbelton. De eerste 50 bezoekertjes maken kans op één van de 49 leuke cadeaus en één supercadeau t.w.v. 100 euro.

Sissy Boy Playground
Nieuwe Emmasingel 2
5611 AM Eindhoven

Plaats een reactie