Switch To Mobile Version

Quarter Kids noticed: Hugo loves Tiki

In Quarter Noticed brengen we (nieuwe) kinderlabels en shops aan het licht. Dit keer zijn we compleet in de ban van het Amerikaanse unisex label Hugo Loves Tiki. Vooral de sweaters en tanktops zijn breathtaking.

DOOR JAMIE LI

Hugo loves Tiki’s oprichter Cheyenne – zelf moeder van 2 – was dankzij haar rondreis door Europa zo gecharmeerd van ons continent, dat ze alle inspiratie die ze er op deed én alle liefde die ze ervoor kreeg, verwerkte in een eigen kledinglijn. Een droom die uitkwam, want de ontwerpster wilde altijd al haar creativiteit in zelf ontworpen kleding verwerken.

De unisex kleding van Hugo Loves Tiki is dan ook te herkennen aan de Franse teksten. Catchy woordjes als ‘Garçon’, ‘Manger, ‘Le bèbè’ en ‘au chocolat’ passeren de revue. De sweaters zijn er vanaf maatje 2. De (aller)kleinsten zullen het dus moeten doen met blitse rompers.

Nog meer goed nieuws: Hugo loves Tiki is hartstikke verkrijgbaar in Nederland. Via webwinkels als Pearls & Swines en Suzie Q scoor je de laatste Hugo Loves Tiki-parels. Nadeel is dat deze webshops maar een kleine selectie verkopen. Maar dan heb ik nog meer goed nieuws voor je: Hugo loves Tiki levert ook in Nederland, daarvoor betaal je €9,20 verzendkosten. Handig om te weten: tot €150 betaal je geen invoerrechten.

Lees meer over online shoppen en invoerrechten. >>

www.hugolovestiki.com
Instagram: @hugolovestiki

Plaats een reactie