Switch To Mobile Version

De Eames chair: altijd goed, ook voor je kleintje

Of je nu kiest voor de DSR, DSW of de DAW, met een (Vitra) Eames chair zit je altijd goed. In een béétje hip huis mag een Eames’je niet ontbreken. Daarom extra leuk om je kiddo ook te voorzien van de blitse retro chair.

DOOR JAMIE LI

Weliswaar ontworpen in 1948 door ontwerpersduo (en echtpaar!) Charles & Ray Eames, de plastic Eames-stoeltjes zijn vandaag de dag nog altijd razend populair. Van Vitra is er qua kids stoeltjes alleen de Panton Junior te koop, en dus helaas geen mini modellen van Eames. Buiten Vitra om worden ze wel gewoon verkocht. Bij Voga bijvoorbeeld.

Cool als bureaustoeltje of als losstaande rakker (eyecatcher!) in de kinder- of woonkamer met een kek kussentje erop.

Eames DSW kinderstoel (€59) via Voga.com.

(Foto’s: Dezeen, Jelanié)

1 reactie tot nu toe

  • The Best Way You Can Recover Your Heart Elizabeth Hickey Supplies Information Regarding Tackling the Levels of This Recovery Procedure during and Following. Healing the amorous and emotional wounds of yesteryear will make it possible for one to proceed with your own life. https://actionlawofficeswi.com

    Comment door Brianna, June 8, 2020 om 5:20 am

Plaats een reactie