Switch To Mobile Version
pastel-kinderkamer-01
pastel-kinderkamer-02
pastel-kinderkamer-03
pastel-kinderkamer-04
pastel-kinderkamer-05
pastel-kinderkamer-06
pastel-kinderkamer-07
pastel-kinderkamer-08
pastel-kinderkamer-09
pastel-kinderkamer-10
pastel-kinderkamer-11
View all

Inspiratie: 11 kinderkamers in pastel

Het is pastel wat de klok slaat in kinderkamerland. We showen de mooiste inspiratiekiekjes als het om een kinder- of babykamer gaat. Mintgroen, soft lila, oudroze of gewoon schaamteloos alledrie de kleuren samen? It’s your call.

DOOR JAMIE LI

Tip: Durf je het niet aan om een pot verf of een rol behang erbij te pakken? Hou het dan bij meubels en ga bijvoorbeeld voor twee of drie pastelkleurige meubels. Of, ga voor wall art en accessoires (lees: knuffels, kussentjes, linnen) in pasteltinten.

Zit jouw favoriete inspiratie ertussen?

(Beeld: Flexa, La Toupie, The Boo and The Boy, Decor8Blog, The Style Files)

Plaats een reactie