Switch To Mobile Version

Hotspot: De Bakkerswinkel

Ken je natuurlijk vast al láááng, maar we tippen ‘m toch even: De Bakkerswinkel. Voor al uw taartjes (en ontbijt, en lunch, en koekjes, en koffie, en gebakken eitjes en…).

DOOR JAMIE LI

Over De Bakkerswinkel
De Bakkerswinkel heeft alles voor een perfecte (zondagmiddag)lunch. Van perfecte sandwiches tot een plakje carrot cake om u tegen te zeggen. Je kunt er fijn zitten met je kroost, maar mocht je geen zin hebben in eventuele tantrum taferelen, dan is er nog altijd de take away optie. Ideaal als er visite langskomt en je geen zin hebt om in de keuken te staan bakken. Ook handig als je niet bepaald een keukenprinses bent.

Niet alleen in Amsterdam
Vaak zijn de leukere lunch hotspots alleen in Amsterdam te vinden. Of in Utrecht, hooguit. Maar niets van dat met De Bakkerswinkel. De broodjes- en taartenspecialist is tevens te vinden in steden als Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Hier een overzicht van alle filialen.

Hight tea
Helemaal leuk is dat je er ook een fancy high tea’tje kunt doen. Een high tea arrangement heb je al vanaf 18,95 per persoon. Meer prijzen en mogelijkheden? Bekijk de prijslijst.

www.debakkerswinkel.nl

Plaats een reactie