Switch To Mobile Version

Nieuw filiaal Imps&Elfs

Kinderkledingmerk Imps&Elfs bundelt krachten met kinderkledingshop Keet in Huis. Het resultaat? Een vernieuwde winkel op het KNSM-eiland in Amsterdam.

Gisteren was ik bij de heropening van Keet in Huis. Nu Imps&Elfs and friends. imps-elfs-and-friends-03Ontzettend leuke winkel en ook veel groter dan het eerste filiaal van Imps&Elfs aan de Sloterkade. Naast kleding vind je er van alles om een kinderkamer tot een design-hoogstandje te maken (lees: next level bedjes, illustraties voor op de muur, speelgoed, etc). Ben je zelf (nog) geen mama, Imps&Elfs and friends blijft de moeite waard. Namelijk het ideale adresje om cadeautjes te scoren voor al die nichtjes en neefjes.

Misschien toch iets te ver? Snuffel gewoon even rond op de webshop. Want die is er ook.

www.friends.imps-elfs.nl

Plaats een reactie